En bukett.


När det inte är läge att gå ut i trädgården får vi ta in blommorna. Buketter livar upp och ger harmoni. Krysantemum är en bra sort som lätt kan stå sig i 2 veckor om man byter vatten och snittar om i bland. Ett tips är att ha dem långa i en hög vas i början och sedan minska vasen efter hand som man snittar ner dem. På så vis håller de länge.  Glöm inte att ta bort bladen som hamnar under vattenytan.

Bild: Krysantemum och vaxblomma.

Jag köper gärna min blommor på Flowerbar i Göteborg, det ligger mitt emot Mango vid Brunnsparken. Sen är det bara att låta fantasin göra jobbet. Har du idétorka kan de hjälpa dig sätta ihop en fin bukett. http://www.innerstadengbg.se/storeindex/storeindex_item.asp?id=449




Garden by HM?



HM har lanserat en kollektion kläder med namnet Garden. Håller trädgården på att bli mer poppis? Jag tror bestämt det. Jag var i alla fall tvungen att kika på deras hemsida, här är mina favoriter till sommarens Garden-party!

Bildkollage med bilder från HM.

Vackra klänningar! Min favorit är den i vänstra hörnet med fickorna. Då kan man plocka med sig frön när man är ute och spatserar.

Bildkollage med bilder från HM.

Trevlig väska att bära med sina trädgårdsböcker ut i solen. En bandana är nästan ett måste för att slippa få håret i ögonen när man påtar i jorden. Sen att kollektionan även är "miljövänlig" gör det hela ännu bättre.

Ska du ha ett Garden party i sommar?




 

 


RSS 2.0